Hwa Rang Do® 

Vlissingen 

Hwa Rang Do® Vlissingen is een Koreaanse Vechtkunst en Vechtsport vereniging. Met als doel: het ont- wikkelen van zelfvertrouwen respect en zelfverdediging.

Hwa Rang Do® bestaat uit trap stoot werp val en gewrichtmanipulatie technieken. De gradatie geschiedt in de vorm van gekleurde banden. Tae Soo Do™ is de vooropleiding voor Hwa Rang Do® dus Tae Soo Do™ omvat alle facetten van Hwa Rang Do.

Onze trainingslocatie is het gymnastieklokaal van de Paauwenburgschool aan de A.Gogelweg in Paauwenburg Elke maandag dinsdag woensdag en donderdag vanaf 18.00 uur. De lessen voor kinderen vanaf 5 jaar zijn van 18.00 tm 19.00 uur. De lessen voor volwassen zijn van 19.00 tm 20.00 uur. Iedereen begint met Tae Soo Do™ en deze lessen zijn op dinsdag en donderdag. Vanwege de kosten hoeft u het niet te laten. Deze beginnen vanaf NLG 20 per maand voor 2 uur per week.

Hwa Rang Do® Vlissingen bestaat reeds 5 jaar. Wij kennen geen wachttijden en speciale voorwaarden. Eenvoudig en leuk is het motto voor deze trainingen. Waar anders dan bij HRDV; de maand van inschrijving is gratis! Dus maak die stap. Een reis van 1000 Km begint met de eerste stap.

Hwa Rang Do® Vlissingen probeert zoveel als mogelijk alles te doen voor en met zijn leden. Zonder de leden is er geen Hwa Rang Do® Vlissingen.

Wij hanteren een speciaal leer systeem dat de leden stimuleert en blijft stimuleren. Het geeft ze meer zelfvertrouwen en zelfrespect en zij leren respect en discipline. 

Terug naar Hoofdpagina